Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Martina Antalová
Vloženo 30. 5. 2021
Líbí se mi
120 min.
Příprava
40 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Nízký roštěnec
1500 g
Olivový olej
100 ml
Dijonská hořčice
3 lžíce
Worcesterová omáčka
100 ml
Sůl
1 lžička
Mletý pepř
1 lžička

Roastbeef - můj první

avatar
Martina Antalová
Vloženo 30. 5. 2021
Líbí se mi
Roastbeef - můj první
120 min.
Příprava
40 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Nízký roštěnec
1500 g
Olivový olej
100 ml
Dijonská hořčice
3 lžíce
Worcesterová omáčka
100 ml
Sůl
1 lžička
Mletý pepř
1 lžička

Roastbeef - můj první

Maso očistím a pomocí provázku svážu do válečku. V míse promíchám olej, hořčici, worc. omáčku, sůl, pepř a maso v marinádě několikrát obalím a nechám několik hodin marinovat, nebo i přes noc. Troubu předehřeju na 180°C. V pánvi rozpálím olej a maso opeču ze všech stran dohněda. Orestované maso vložím do pekáčku a peču cca 35 minut.  Krájím tenké plátky.

120 min.
Příprava
40 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Nízký roštěnec
1500 g
Olivový olej
100 ml
Dijonská hořčice
3 lžíce
Worcesterová omáčka
100 ml
Sůl
1 lžička
Mletý pepř
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
avatar
Věra Zelenková 3. 6. 2021

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 4. 6. 2021

sipeji
sipeji 31. 5. 2021

To by bylo něco pro mého manžela

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 31. 5. 2021

Jo jo chlapi to milují

lemur
lemur 31. 5. 2021

Vypadá skvěle. Určitě chci vyzkoušet.

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 31. 5. 2021

Díky, zkuste

Kahomar
Kahomar 30. 5. 2021

tak toto jsem nikdy nejedla a ani nedělala, maso vypadá náramně

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 31. 5. 2021

Bála jsem se a dopadlo to dobře snad.

hudlenka
hudlenka 30. 5. 2021

vypadá pěkně, povedl se vám

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 31. 5. 2021

Děkuji

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
98 180
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.