Rizoto se smetanou a kari

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour
Uvařila LucieDadíková

Ingredience

  • 3 ks Rýže
  • 200 g Kuřecí maso
  • 1 - 2 ks Smetana na vaření
  • 1 ks Mražená čínská zeleninová směs
  • 1 ks Cibule
  • dle chuti Sůl, pepř, kari

Instrukce

  •  Rýži si uvařte předem. Nakrájenou cibulku osmahněte na oleji a přidejte nakrájené kuřecí maso. Až bude maso hotové přidejte mraženou zeleninu a nechte podusit, dokud zelenina nezměkne. Poté přidejte kari dle své chuti a uvařenou rýži. Pořádně promíchejte a přidejte smetanu. Nechte krátce povařit a je hotovo.
    Můžete podávat  s nastrouhaným sýrem a kyselou okurkou.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account