Rezne s tatarskou omackou

Vytisknout recept
Na plech nakrajame cibulu na kolieska a tam ju poukladame., nato poukladame maso, ktore sme nakrajali na rezne,vyklepali ,osolili ,okorenili a z jednej strany ponatierali tatarskou omackou. Cim viac tatarskej dame tym bude masko lepsie,stavnatejsie. Dame piect. Ked uz bude masko upecene, posypeme ho postruhanym syrom a dame este zapiect kym sa syr neroztopi. Podavame so zemiakovou kasou alebo ryzou.
ks - kuracie alebo bravcove maso
ks - cibula
ks - tatarska omacka
ks - sol
ks - korenie
ks - tvrdy syr udeny alebo neudeny
příprava - 20
vaření - 80
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account