Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

arowana
arowana
Vloženo 19. 9. 2013
Líbí se mi
1 hodina 15 minut min.
Příprava
15 minut min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Vepřová plec
1 kg
Červená kapie
1 ks
Anglická slanina
20 dkg
Pikantní klobása
1 ks
Pepř, sůl, mletá paprika dle chuti

Ražniči z trouby

arowana
arowana
Vloženo 19. 9. 2013
Líbí se mi
Ražniči z trouby
1 hodina 15 minut min.
Příprava
15 minut min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Vepřová plec
1 kg
Červená kapie
1 ks
Anglická slanina
20 dkg
Pikantní klobása
1 ks
Pepř, sůl, mletá paprika dle chuti

Ražniči z trouby

Tento recept se předával mezi kamarádkami a získal si hned velkou oblibu!

Hluboký pekáč vymažeme sádlem nebo olejem. Pokrájíme maso na menší plátky, cibuli na kroužky, česnek na plátky, anglickou slaninu na proužky a klobásu na kolečka. V míse smícháme dohromady všechny výše uvedené suroviny a rozložíme do pekáče. Podlijeme 2 dcl vody nebo vývaru, přikryjeme a v troubě při cca 190 stupňů Celsia dusíme cca 45 minut. Potom odkryjeme a pečeme, až maso zčervená a je měkké. Podáváme s brambory, hranolkami, bramborovu kaší, kyselým okurkem, různými saláty. Chutná i s chlebem a kyselými okurkami.

Je to jídlo méně pracné na přípravu (odpadá napichování na špejle) a je vhodné i pro návštěvy.

Tento recept jsme si vzájemně předávaly mezi kamarádkami a získal si hned velkou oblibu.

 

1 hodina 15 minut min.
Příprava
15 minut min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Vepřová plec
1 kg
Červená kapie
1 ks
Anglická slanina
20 dkg
Pikantní klobása
1 ks
Pepř, sůl, mletá paprika dle chuti

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
januska28
januska28 30. 10. 2020

super

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 13. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět
Luu2
Luu2 23. 11. 2019

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
96 052
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.