Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

VladkaLiska
VladkaLiska
Vloženo 16. 6. 2016
Líbí se mi
20 min.
Příprava
40 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
mouka špaldová hladká
165 g
máslo
85 g
vejce
1 ks
voda
30 ml
sůl
1 lžička
cibule větší
2 ks
slanina
100 g
tvrdý sýr
150 g
vejce
3 ks
smetana ke šlehání
1 ks
paprika
1 ks
houby
250 g
zelená petželka
1 hrst
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka

Úžasné QUICHE podle vaší fantazie! Tip na rychlou a snadnou večeři.

VladkaLiska
VladkaLiska
Vloženo 16. 6. 2016
Líbí se mi
Úžasné QUICHE podle vaší fantazie! Tip na rychlou a snadnou večeři.
20 min.
Příprava
40 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
mouka špaldová hladká
165 g
máslo
85 g
vejce
1 ks
voda
30 ml
sůl
1 lžička
cibule větší
2 ks
slanina
100 g
tvrdý sýr
150 g
vejce
3 ks
smetana ke šlehání
1 ks
paprika
1 ks
houby
250 g
zelená petželka
1 hrst
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka

Úžasné QUICHE podle vaší fantazie! Tip na rychlou a snadnou večeři.

Vypadá to složitě, ale nic to není a hlavně můžete použít to, co máte rádi.

Těsto:

mouka, voda, 1vejce, máslo a sůl - vypracujeme těsto a necháme v lednici odležet.

Náplň:

Slaninu, cibuli, houby a papriku si nakrájíme a osmahneme na pánvičce. Sýr si nastrouháme a smícháme se smetanou. Do smetany přidáme sůl, pepř, petrželku nebo i jinou bylinku. A nakonec i směs z pánvičky.

Postup:

Těsto si vyválíme a dáme do formy, kterou jsme vyložili pečícím papírem - aby se Vám papír lépe do formy vkládal, tak ho namočte a vyždímejte  - těsto propícháme vidličkou a směs vylijime do formy. 

Pekla jsem na 180, pěkně do zlatova.

Postup jsem zkrátila, tak přidávám i originální recept, ze kterého jsem čerpala, je tam spousta dalších tipů na pečení quiche.

 

Dobrou chuť!!!

A pamatujte ŽENY, ať už vymyslíte jakýkoli quiche, myslím, že tím nic nezkazíte. Možná naopak doma překvapíte.

20 min.
Příprava
40 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
mouka špaldová hladká
165 g
máslo
85 g
vejce
1 ks
voda
30 ml
sůl
1 lžička
cibule větší
2 ks
slanina
100 g
tvrdý sýr
150 g
vejce
3 ks
smetana ke šlehání
1 ks
paprika
1 ks
houby
250 g
zelená petželka
1 hrst
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 24. 8. 2019

Super recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

super recept

Odpovědět
Tamara
Tamara 20. 6. 2016

takový to - co dům dá. Díky za tip

Odpovědět
janinovako
janinovako 17. 6. 2016

Musí tam být špaldová mouka? Kdybych dala pšeničnou tak to musí být jiné množství?

Odpovědět
VladkaLiska
VladkaLiska 17. 6. 2016

nemusí, množství stejné i u klasické hladké

janinovako
janinovako 18. 6. 2016

Děkuji

LucieZlín
LucieZlín 17. 6. 2016

Ještě jsem něco podobného nezkoušela

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
86 007
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení
a

Chci odebírat novinky na svůj email.