Pstruh s vídeňským bramborovým salátem

Vytisknout recept
  1. Vykuchané pstruhy naplňte posekanou petrželí smíchanou s prolisovaným česnekem a lžící olivového oleje. Zakápněte je citrónem a osolte je. Dejte péct na 200 °C na 15 minut.
  2. Očištěné brambory uvařte ve slupce a nakrájejte na kolečka.
  3. Cibuli nakrájejte na kolečka a smíchejte s vinným octem. Vmíchejte do brambor, přidejte vývar a pažitku.
  4. Salát podávejte s rybou, kterou si podle chuti pokapete citrónem.
 
TIP! Kvalitního pstruha z našich chovů, pstruha duhového, oceněného značkou Klasa, seženete v Rybářství Kolář.
2ks - vykuchaný pstruh
ks - stroužek česneku
ks - 2 hrsti hladkolisté petržele
300g - brambory
100ml - zeleninový vývar
1ks - červená cibule
1lžíce - vinný ocet
1ks - citron
ks - hrst čerstvé nasekané pažitky
ks - olivový olej
ks - sůl, pepř
příprava - 30
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account