Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
30 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
vykuchaný pstruh
2 ks
stroužek česneku
2 hrsti hladkolisté petržele
brambory
300 g
zeleninový vývar
100 ml
červená cibule
1 ks
vinný ocet
1 lžíce
citron
1 ks
hrst čerstvé nasekané pažitky
olivový olej
sůl, pepř

Pstruh s vídeňským bramborovým salátem

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
Pstruh s vídeňským bramborovým salátem
30 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
vykuchaný pstruh
2 ks
stroužek česneku
2 hrsti hladkolisté petržele
brambory
300 g
zeleninový vývar
100 ml
červená cibule
1 ks
vinný ocet
1 lžíce
citron
1 ks
hrst čerstvé nasekané pažitky
olivový olej
sůl, pepř

Pstruh s vídeňským bramborovým salátem

  1. Vykuchané pstruhy naplňte posekanou petrželí smíchanou s prolisovaným česnekem a lžící olivového oleje. Zakápněte je citrónem a osolte je. Dejte péct na 200 °C na 15 minut.
  2. Očištěné brambory uvařte ve slupce a nakrájejte na kolečka.
  3. Cibuli nakrájejte na kolečka a smíchejte s vinným octem. Vmíchejte do brambor, přidejte vývar a pažitku.
  4. Salát podávejte s rybou, kterou si podle chuti pokapete citrónem.

 

TIP! Kvalitního pstruha z našich chovů, pstruha duhového, oceněného značkou Klasa, seženete v Rybářství Kolář.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
MajkaM
MajkaM 8. 10. 2019

Odpovědět
Jasper
Jasper 18. 9. 2019

Pstruha jsem dlouho neměla

Odpovědět
HelHas
HelHas 3. 9. 2019

Vídeňský salát se dělá jinak

Odpovědět
adelita
adelita 7. 8. 2019

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 6. 8. 2019

no to je dobrota, až jsem dostala hlad

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 719
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.