Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
30 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
vykuchaný pstruh
2 ks
stroužek česneku
2 hrsti hladkolisté petržele
brambory
300 g
zeleninový vývar
100 ml
červená cibule
1 ks
vinný ocet
1 lžíce
citron
1 ks
hrst čerstvé nasekané pažitky
olivový olej
sůl, pepř

Pstruh s vídeňským bramborovým salátem

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
Pstruh s vídeňským bramborovým salátem
30 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
vykuchaný pstruh
2 ks
stroužek česneku
2 hrsti hladkolisté petržele
brambory
300 g
zeleninový vývar
100 ml
červená cibule
1 ks
vinný ocet
1 lžíce
citron
1 ks
hrst čerstvé nasekané pažitky
olivový olej
sůl, pepř

Pstruh s vídeňským bramborovým salátem

  1. Vykuchané pstruhy naplňte posekanou petrželí smíchanou s prolisovaným česnekem a lžící olivového oleje. Zakápněte je citrónem a osolte je. Dejte péct na 200 °C na 15 minut.
  2. Očištěné brambory uvařte ve slupce a nakrájejte na kolečka.
  3. Cibuli nakrájejte na kolečka a smíchejte s vinným octem. Vmíchejte do brambor, přidejte vývar a pažitku.
  4. Salát podávejte s rybou, kterou si podle chuti pokapete citrónem.

 

TIP! Kvalitního pstruha z našich chovů, pstruha duhového, oceněného značkou Klasa, seženete v Rybářství Kolář.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
adelita
adelita 7. 8. 2019

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 6. 8. 2019

no to je dobrota, až jsem dostala hlad

Odpovědět
lemur
lemur 6. 8. 2019

Dobré a zdravé.

Odpovědět
beata0063
beata0063 5. 8. 2019

mňam ! vypadá to výborne

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
84 985
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.