Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Hana Rozenska
Vloženo 16. 11. 2017
Líbí se mi
50 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Vykuchaní pstruzi
2 ks
Petržel
1 ks
Sůl
1 lžička

Pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu

avatar
Hana Rozenska
Vloženo 16. 11. 2017
Líbí se mi
Pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu
50 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Vykuchaní pstruzi
2 ks
Petržel
1 ks
Sůl
1 lžička

Pstruh na přírodní způsob pečený v alobalu


1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.

2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj olej (nemisí být), položíme naplněného pstruha a zabalíme, tak, aby spoje byly směrem nahoru, vznikne nám taková jakoby lodička. Zabalené pstruhy dáme na plech nebo pekáč.

3. Pečeme při 200 stupních cca 40 minut. Pak pstruhy rozbalíme, pozor na horkou páru, a pečeme ješte dokřupava cca 10 minut.

50 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Vykuchaní pstruzi
2 ks
Petržel
1 ks
Sůl
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Monulka
Monulka 16. 5. 2020

mnam

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 14. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 17. 4. 2020

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 12. 4. 2020

skvělé

Odpovědět
Luu2
Luu2 23. 11. 2019

Výborný recept

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 137
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.