Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

benca
benca
Vloženo 27. 11. 2020
Líbí se mi
30 min min.
Příprava
1 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Bravcove kotlety
4 ks
bravcova mast alebo olej
1 ks
sol
1 špetka
hladka muka
1 kg

Prirodne bravcove rebierko

benca
benca
Vloženo 27. 11. 2020
Líbí se mi
Prirodne bravcove rebierko
30 min min.
Příprava
1 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Bravcove kotlety
4 ks
bravcova mast alebo olej
1 ks
sol
1 špetka
hladka muka
1 kg

Prirodne bravcove rebierko

Maso na okrajoch trochu oddelime od kosti, aby sa lepsie prepieklo. Okrajove blany narezeme, maso naklepeme, osolime a opecieme na rozpalenom tuku a si 3 az 4 minuty po kazdej strane. Potom kotleby vyberieme, tuk po opekani zaprasime múkou, prudko oprazime docervena, zalejeme vodu a povarime, kym sa stava nezacne oddelovat od tuku. Pri podavani prelejeme masou stavou. Ako prilohu servirujeme dusenú ryzu, varene alebo opekane zemiaky a zeleninovú oblohu. Na kazde rebierko mozme polozit volske oko.

30 min min.
Příprava
1 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Bravcove kotlety
4 ks
bravcova mast alebo olej
1 ks
sol
1 špetka
hladka muka
1 kg

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 29. 11. 2020

Dlouho jsme neměli.

Odpovědět
lemur
lemur 28. 11. 2020

Vepřové žebírko máme rádi.

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 27. 11. 2020

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 27. 11. 2020

my vepřové maso vůbec nekupujeme-

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 921
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.