Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Monulka
Monulka
Vloženo 21. 5. 2020
Líbí se mi
60 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience

Plněná dýně

Monulka
Monulka
Vloženo 21. 5. 2020
Líbí se mi
Plněná dýně
60 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience

Plněná dýně

1 menší dýně hokaido
500 ml zeleninového vývaru
175 g jáhel
250 g žampionů
1 cibule
4 stroužky česneku
2 hrsti listové petržele
5 lžic řepkového oleje

1 Dýně rozdělte na poloviny a vydlabejte střed. Potřete olejem, osolte a dejte péct do trouby rozehřáté na 200 °C. Pečte asi 25 minut.

2 Jáhly spařte vroucí vodou. Zalijte vývarem, osolte a vařte doměkka. Nechte dojít pod pokličkou.

3 Na pánvi rozehřejte zbylý olej. Žampiony zprudka orestujte, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem, osolte a na mírnějším plameni pomalu restujte dozlatova.

4 Do pánve přidejte jáhly a nasekanou petržel. Promíchejte a naplňte upečenou dýni.

 

60 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 28. 5. 2020

Odpovědět
_Adél_
_Adél_ 25. 5. 2020

Odpovědět
benca
benca 25. 5. 2020

fajnove

Odpovědět
lemur
lemur 23. 5. 2020

Krásný recept.

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 22. 5. 2020

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 194
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.