Pizza peperoncino: Itálie na talíři

Vytisknout recept
Chybí vám italské metropole? Připravte si oblíbenou pizzu v pohodlí domova a vykouzlete si tu pravou italskou atmosféru. 
Postup:
Troubu si předehřejte na maximum, tedy 250 stupňů.
Těsto potřete kečupem a poklaďte na něj kolečka salámu. Papričku si nakrájejte na tenké plátky a také ji rozložte po pizze. Nakonec přidejte i natrhanou mozzarellu. Pizzu pečte asi 5 - 10 minut. Po upečení ji ozdobte čerstvou bazalkou.
 
1ks - balení těsta na pizzu
200g - paprikový salám
1ks - balíček mozarelly
2ks - čerstvé jalapeňo papričky
250g - Kečup Otma Gurmán jemný
ks - čerstvá bazalka
příprava - 15
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila TerezaLavičková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account