Pečená zemiaková baba s karfiolom

Vytisknout recept
Zemiaky nastrúhame na jemno, karfiol roztlačíme vidličkou.
Cesnak a cibuľu nastrúhame.
Zmiešame s ostatnými surovinami a cesto natrieme na vymastený plech vysypaný strúhankou alebo plech vyložíme papierom na pečenie.
Zarovnáme a pečieme pri 180°C, kým začne chytať svoju farbu. 
 
4ks - zemiaky stredné
1ks - karfiol menší uvarený
6lžíce - hladká múka
2ks - vajce
1stroužek - cesnak
1/2ks - cibuľa
100ml - olej
ks - soľ
ks - majoránka
ks - petržlenová vňať
štipkaks - kypriaci prášok
příprava - -
vaření - -
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Monika Galgócziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account