Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

januska28
januska28
Vloženo 27. 10. 2020
Líbí se mi
20 min.
Příprava
180 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
kacka
1 ks
sol
1 ks
polohruba muka
1 kg
mlieko
500 ml
drozdie
1 ks
cukor
1 ks
kysla kapusta
1000 g
cibula
1 ks
paradajkovy pretlak
3 lžíce

Pecena kacka s knedlikom a kapustou

januska28
januska28
Vloženo 27. 10. 2020
Líbí se mi
Pecena kacka s knedlikom a kapustou
20 min.
Příprava
180 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
kacka
1 ks
sol
1 ks
polohruba muka
1 kg
mlieko
500 ml
drozdie
1 ks
cukor
1 ks
kysla kapusta
1000 g
cibula
1 ks
paradajkovy pretlak
3 lžíce

Pecena kacka s knedlikom a kapustou

Kacku poriadne osolime,podlejeme vodou a pecieme kym nebude makka.
Knedliky: Do tepleho mlieka dame 1 CL cukor a drozdie a nechame podkysnut, Potom pridame mlieko, trocha sol a vypracujeme tuhe cesto.Nechame vykysnut, Po vykysnuti rozdelime cesto na 3 kusy a stocime do tvaru knedlika. Parime 20 minut kazdy knedlik.
Kapusta: Cibulu nakrajame na drobno,oprazime , pridame 3PL cukor a skaramelizujeme. Pridame kapustu , paradajkovy pretlak a dusime do makka.

20 min.
Příprava
180 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
kacka
1 ks
sol
1 ks
polohruba muka
1 kg
mlieko
500 ml
drozdie
1 ks
cukor
1 ks
kysla kapusta
1000 g
cibula
1 ks
paradajkovy pretlak
3 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 13. 2. 2021

bezva

Odpovědět
Li
Li 1. 11. 2020

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 28. 10. 2020

je to delikatesa, dělám tak jednou do roka a vždy si na ní moc pochutnáme

Odpovědět
konatovka
konatovka 28. 10. 2020

Taky jsem kdysi pekla kachny, protože rodiče bydleli na venkově, dneska už do mého stravování nepatří. Hodně lidí si na ní pochutná, to je v pohodě.

Odpovědět
dasenaK
dasenaK 28. 10. 2020

se zelím

Odpovědět
januska28
januska28 28. 10. 2020

ano, u nas na slovensku s kapustou

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
100 284
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.