Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Jasper
Jasper
Vloženo 19. 7. 2020
Líbí se mi
20 min.
Příprava
120-240 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
Kachna
1 ks
Sůl
4 lžička
Kmín celý
4 lžičky lžička
Cibule
1 kg
Cesnek
10 stroužek
Knedlík houskový nebo bramborový
2 ks

Pečená Kachna a cibulové zelí

Jasper
Jasper
Vloženo 19. 7. 2020
Líbí se mi
Pečená Kachna a cibulové zelí
20 min.
Příprava
120-240 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
Kachna
1 ks
Sůl
4 lžička
Kmín celý
4 lžičky lžička
Cibule
1 kg
Cesnek
10 stroužek
Knedlík houskový nebo bramborový
2 ks

Pečená Kachna a cibulové zelí

Kachnu řádně nasolime a pokminujeme ze všech stran. 

Dáme péct do trouby cca na hodinu na 100° ( záleží jak velká je kachna ) pokud pečeme polovinu stačí hodina. Když je větší necháme déle.  

Důležité je ničím nepodlévat

Mezitím si nakrájíme cibuli na větší kousky a česnek na plátky . 

Do většího hrnce dáme asi 4 lžíce sádla a vypeku který pustila kačena. 

Cibuli podusíme a přidáme česnek. 

Po cca hodině vytáhneme z trouby a cibuli s česnekem dáme pod rozpečenou kachnu. 

Troubu zesilime cca na 160 stupňů a pečeme ještě asi hodinu. . 

Chvíli před dopečením vytáhneme maso a zelí zahustime. (Jíškou, moukou ,bramborem) 

Necháme ještě pár minut probublat v troubě.

 

20 min.
Příprava
120-240 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
Kachna
1 ks
Sůl
4 lžička
Kmín celý
4 lžičky lžička
Cibule
1 kg
Cesnek
10 stroužek
Knedlík houskový nebo bramborový
2 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
MajkaM
MajkaM 30. 8. 2020

Odpovědět
avatar
Zdeňa Slimáčková 29. 8. 2020

To zelí je výborné

Odpovědět
Vesper
Vesper 19. 8. 2020

Upřednostňuji kedlubnové zelí ale cibulové také nejde odmítnout!

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 21. 7. 2020

mňam

Odpovědět
Majina
Majina 20. 7. 2020

Zaujímavý receptík z kačacieho mäska

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 372
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.