Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Janeta99
Janeta99
Vloženo 25. 2. 2017
Líbí se mi
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pangasius
2 ks
Hladká mouka
2 lžíce
Paprika mletá sladká
1 lžíce
Pepř
2 špetka
Sůl
2 špetka
Olej
2 lžíce
Bramory
4 ks
Zeleninová směs s brokolicí mrazená
1 ks
Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
3 lžíce
Máslo na česnekové máslo
1/8 ks
Gervais s česnekem a bylinkamy na česnekové máslo
1 ks
Česnek stroužek na česnekové máslo
1 ks
Okurka nakrájená na oblohu
1/4 ks
Rajče nakrájené na oblohu
2 ks
Mrkev nastrouhaná na oblouhu
2 hrst
Petrželka na česneko-máslové zdobení
2 ks

Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou

Janeta99
Janeta99
Vloženo 25. 2. 2017
Líbí se mi
Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pangasius
2 ks
Hladká mouka
2 lžíce
Paprika mletá sladká
1 lžíce
Pepř
2 špetka
Sůl
2 špetka
Olej
2 lžíce
Bramory
4 ks
Zeleninová směs s brokolicí mrazená
1 ks
Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
3 lžíce
Máslo na česnekové máslo
1/8 ks
Gervais s česnekem a bylinkamy na česnekové máslo
1 ks
Česnek stroužek na česnekové máslo
1 ks
Okurka nakrájená na oblohu
1/4 ks
Rajče nakrájené na oblohu
2 ks
Mrkev nastrouhaná na oblouhu
2 hrst
Petrželka na česneko-máslové zdobení
2 ks

Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou

Nejdříve dáme uvařit brambory ve slupce. Po uvaření odstavíme a necháme na teplém místě.

Zeleninovou směs dáme na pánev z rozpáleným olejem, lehce osolíme a orestujeme cca 5-7 minut dle návodu. Přidáme lžíci másla, zamícháme, odstavíme.

Pangase rozmrazíme a vysušíme ubrouskem, osolíme , opepříme. Na talíř dáme hladkou mouku a smícháme se sladkou paprikou a pangase ve směsi obalíme a rozpáleném oleji na pánvi opečeme z obou stran do zlatova (velmi krátce).

Gervais, máslo a lisovaný stroužek česneku vyšleháme v misce šlehacími metlami nebo spojíme vařečkou.

Na talíř dáme nakrájená rajčata a okurek (které můžeme lehce osolit a opepřit), mrkev, přidáme oloupané brambory, které lehce zalijeme rozpuštěným máslem.

Přidáme restovanou zeleninu s brokolicí a opečeného pangase na kterého dáme lžičku česnekového másla na které dáme snítku petržele.

Dobrou chuť!

 

 

5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pangasius
2 ks
Hladká mouka
2 lžíce
Paprika mletá sladká
1 lžíce
Pepř
2 špetka
Sůl
2 špetka
Olej
2 lžíce
Bramory
4 ks
Zeleninová směs s brokolicí mrazená
1 ks
Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
3 lžíce
Máslo na česnekové máslo
1/8 ks
Gervais s česnekem a bylinkamy na česnekové máslo
1 ks
Česnek stroužek na česnekové máslo
1 ks
Okurka nakrájená na oblohu
1/4 ks
Rajče nakrájené na oblohu
2 ks
Mrkev nastrouhaná na oblouhu
2 hrst
Petrželka na česneko-máslové zdobení
2 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 15. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 14. 5. 2020

krásně barevné

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 11. 4. 2020

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 28. 8. 2019

Super lehký oběd

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

mňam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 971
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.