Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Janeta99
Janeta99
Vloženo 25. 2. 2017
Líbí se mi
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pangasius
2 ks
Hladká mouka
2 lžíce
Paprika mletá sladká
1 lžíce
Pepř
2 špetka
Sůl
2 špetka
Olej
2 lžíce
Bramory
4 ks
Zeleninová směs s brokolicí mrazená
1 ks
Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
3 lžíce
Máslo na česnekové máslo
1/8 ks
Gervais s česnekem a bylinkamy na česnekové máslo
1 ks
Česnek stroužek na česnekové máslo
1 ks
Okurka nakrájená na oblohu
1/4 ks
Rajče nakrájené na oblohu
2 ks
Mrkev nastrouhaná na oblouhu
2 hrst
Petrželka na česneko-máslové zdobení
2 ks

Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou

Janeta99
Janeta99
Vloženo 25. 2. 2017
Líbí se mi
Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pangasius
2 ks
Hladká mouka
2 lžíce
Paprika mletá sladká
1 lžíce
Pepř
2 špetka
Sůl
2 špetka
Olej
2 lžíce
Bramory
4 ks
Zeleninová směs s brokolicí mrazená
1 ks
Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
3 lžíce
Máslo na česnekové máslo
1/8 ks
Gervais s česnekem a bylinkamy na česnekové máslo
1 ks
Česnek stroužek na česnekové máslo
1 ks
Okurka nakrájená na oblohu
1/4 ks
Rajče nakrájené na oblohu
2 ks
Mrkev nastrouhaná na oblouhu
2 hrst
Petrželka na česneko-máslové zdobení
2 ks

Pangasius s bramborem a zeleninovou oblohou

Nejdříve dáme uvařit brambory ve slupce. Po uvaření odstavíme a necháme na teplém místě.

Zeleninovou směs dáme na pánev z rozpáleným olejem, lehce osolíme a orestujeme cca 5-7 minut dle návodu. Přidáme lžíci másla, zamícháme, odstavíme.

Pangase rozmrazíme a vysušíme ubrouskem, osolíme , opepříme. Na talíř dáme hladkou mouku a smícháme se sladkou paprikou a pangase ve směsi obalíme a rozpáleném oleji na pánvi opečeme z obou stran do zlatova (velmi krátce).

Gervais, máslo a lisovaný stroužek česneku vyšleháme v misce šlehacími metlami nebo spojíme vařečkou.

Na talíř dáme nakrájená rajčata a okurek (které můžeme lehce osolit a opepřit), mrkev, přidáme oloupané brambory, které lehce zalijeme rozpuštěným máslem.

Přidáme restovanou zeleninu s brokolicí a opečeného pangase na kterého dáme lžičku česnekového másla na které dáme snítku petržele.

Dobrou chuť!

 

 

5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Pangasius
2 ks
Hladká mouka
2 lžíce
Paprika mletá sladká
1 lžíce
Pepř
2 špetka
Sůl
2 špetka
Olej
2 lžíce
Bramory
4 ks
Zeleninová směs s brokolicí mrazená
1 ks
Máslo na zeleninu a polití brambor rozpuštěné
3 lžíce
Máslo na česnekové máslo
1/8 ks
Gervais s česnekem a bylinkamy na česnekové máslo
1 ks
Česnek stroužek na česnekové máslo
1 ks
Okurka nakrájená na oblohu
1/4 ks
Rajče nakrájené na oblohu
2 ks
Mrkev nastrouhaná na oblouhu
2 hrst
Petrželka na česneko-máslové zdobení
2 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 28. 8. 2019

Super lehký oběd

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

mňam

Odpovědět
evabel
evabel 1. 3. 2017

Pangasius nekupuji, to raději normální rybu

Odpovědět
Glady
Glady 1. 3. 2017

pangasia nemusím

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 27. 2. 2017

dělávala jsem ho zapečený se sýrem, to byla mňamka

Odpovědět
Janeta99
Janeta99 27. 2. 2017

No to by mohlo být také dobré.

hudlenka
hudlenka 27. 2. 2017

na dno pekáče se dal tuk, na to hodně cibule na proužky, osolený a okořeněný pangas, posypalo strouhaným sýrem a zalilo šlehačkou. Dalo se péci....k tomu brambory...

ŽENY s.r.o. v číslech

3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
2 922
testovaných produktů
87 137
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.