Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

grenadka
grenadka
Vloženo 31. 10. 2016
Líbí se mi
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 - 3 porce
Ingredience
olivový olej
3 lžíce
cesnak
3 stroužek
šampiňóny
300 g
žĺtok
4 ks
tvrdý syr
100 g
tagliatelle
200 g
petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie

Obed do 30 minút: Tagliatelle so šampiňónmi

grenadka
grenadka
Vloženo 31. 10. 2016
Líbí se mi
Obed do 30 minút: Tagliatelle so šampiňónmi
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 - 3 porce
Ingredience
olivový olej
3 lžíce
cesnak
3 stroužek
šampiňóny
300 g
žĺtok
4 ks
tvrdý syr
100 g
tagliatelle
200 g
petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie

Obed do 30 minút: Tagliatelle so šampiňónmi

Ďalší recept z kategórie rýchlych receptov... 

 

Tagliatelle uvaríme podľa návodu.

Kým sa nám cestoviny varia, orestujeme si pokrájané šampiňóny. Pridáme očistený celý cesnak a restujeme asi 3 minúty. Osolíme a okoreníme.

Zatiaľ si nastrúhame tvrdý syr a vyšľaháme žĺtok s 5PL studenej vody a nasekanou petržlenovou vňaťou.

Syr zmiešame so žĺtkovou zmesou. Osolíme a okoreníme.

K hríbom pridáme trochu vody z variacich sa cestovín. Pridáme vyšľahaný žĺtok a miešame, kým sa syr nerozpustí a omáčka nezahustí.

Premiešame s tagliatelle a okamžite podávame.

15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 - 3 porce
Ingredience
olivový olej
3 lžíce
cesnak
3 stroužek
šampiňóny
300 g
žĺtok
4 ks
tvrdý syr
100 g
tagliatelle
200 g
petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 25. 8. 2019

Výborné

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 10. 8. 2018

rýchle a chutné

Odpovědět
Jenny90
Jenny90 2. 11. 2016

hmm...

Odpovědět
PetraO
PetraO 1. 11. 2016

skvělé a rychlé

Odpovědět
menfreya
menfreya 31. 10. 2016

Takovéhle jednoduche chutne recepty mám nejradsi

Odpovědět
grenadka
grenadka 31. 10. 2016

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
87 897
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.