Nízkokalorické Slim Pasta sushi

Vytisknout recept
  • Speciální Slim Pasta Sticky Rice rýže má 70 % méně kalorií, než klasická sushi rýže. Je proto ideální k přípravě oblíbeného japonského pokrmu bez výčitek. Jak na to?
  • Veškeré ingredience, které chcete použít do sushi očistěte a nakrájejte na podélné úzké plátky. Připravte si rohož na výrobu sushi a na ni položte řasu Nori. Otevřete balení Slim Pasta Sticky Rice a přímo z balení na řasu vytlačte polovinu obsahu sáčku s rýží. Rýže by měla pokrývat ¾ plochy řasy. Nyní položte na rýži ingredience, které jste do sushi zvolili (avokádo, losos, krabí tyčinky, zelenina..), namočte si prsty a začněte rolovat. Až budete mít rolku hotovu, nakrájejte ji na jednotlivé kousky a položte na talíř. K sushi si naservírujte sojovou omáčku, naložený zázvor a pastu wasabi.
  • TIP: pokud si chcete přeci jen dopřát o něco více kalorickou variantu a sushi rýži dochutit, použijte nálev z octa.
  • Na 200 g Sushi rýže Slim Pasta Sticky Rice:
  • 75 ml rýžového octa
  • 4 lžičky cukru
  • 1 lžička soli
  • Než začnete rolovat sushi, nálev jednoduše promíchejte s rýží a postupujte dle návodu.

2 baleníks - Slim Pasta Sticky Rice
ks - řasa Nori
ks - avokádo
ks - salátová okurka
ks - filet čerstvého lososa
ks - sójová omáčka
ks - wasabi pasta
ks - bambusová rohož
ks - nakládaný zázvor
ks - sushimat
příprava - 15
vaření - 45
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila red_a

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account