Milánské špagety

Vytisknout recept
Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme prolisovaný česnek a vepřové maso, které rozmělníme. Osolíme, opepříme, ochutíme mletým kmínem, sojovou omáčkou, worchesterem a mírně podlijeme vodou. Podusíme, vmícháme ostrý a jemný kečup a necháme ještě přejít varem. Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu. Na talíř dáme špagety, na ně masovou směs, posypeme strouhaným sýrem a sladkou paprikou. Dozdobíme dle fantazie rajčátkem, paprikou nebo libečkem.
Dobrou chuť 😀
1ks - cibule
špetka - sůl
špetka - pepř
1lžíce - sádlo
1ks - špagety
špetka - mletý kmín
1lžíce - worchester
2 - 3stroužek - česnek
3lžíce - jemný kečup
3lžíce - ostrý kečup
špetka - sladká paprika
1lžíce - sojová omáčka
20dkg - sýr na strouhání
1 ks - vepřové maso ve vlastní šťávě v konzervě (nejlépe od Hamé)
příprava - 20
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Evabel

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account