Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 13. 10. 2018
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
vepřová kotleta
4 plátek
vepřová játra
100 g
anglická slanina
100 g
žampiony
100 g
šunka
100 g
cibule
1 ks
feferonka
1 ks
kečup
4-6 lžíce
sůl a pepř
dle chuti ks

Maso s feferonkou

madlenka
madlenka
Vloženo 13. 10. 2018
Líbí se mi
Maso s feferonkou
15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
vepřová kotleta
4 plátek
vepřová játra
100 g
anglická slanina
100 g
žampiony
100 g
šunka
100 g
cibule
1 ks
feferonka
1 ks
kečup
4-6 lžíce
sůl a pepř
dle chuti ks

Maso s feferonkou

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme  až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 1. 6. 2019

Feferonky jsou u nás velmi oblébené

Odpovědět
Majina
Majina 1. 11. 2018

dobrých a chutných receptov nikdy nie je dosť.

Odpovědět
lemur
lemur 14. 10. 2018

Vypadá to lákavě. Musím udělat.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 557
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.