Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 7. 10. 2016
Líbí se mi
10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
rožkov
5 ks
mlieka
600 ml
práškového cukru
3 lžíce
žĺtka
3 ks
mletého maku
100 g
uvareného vanilkového pudingu
500 ml
hrozienok
50 g
bielka
3 ks
kryštálového cukru
2 lžíce

Makovo-rožkový nákyp alebo torta

Tenderka
Tenderka
Vloženo 7. 10. 2016
Líbí se mi
Makovo-rožkový nákyp alebo torta
10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
rožkov
5 ks
mlieka
600 ml
práškového cukru
3 lžíce
žĺtka
3 ks
mletého maku
100 g
uvareného vanilkového pudingu
500 ml
hrozienok
50 g
bielka
3 ks
kryštálového cukru
2 lžíce

Makovo-rožkový nákyp alebo torta

Uvaríme si pol litra vanilkového pudingu.

V mlieku rozmiešame cukor, žĺtka a mak, pridáme rožky nakrájané na kolieska a dobre zamiešame, aby popili všetku tekutinu. Primiešame uvarený puding a hrozienka a vylejeme do tortovej formy. Pečieme na 200 stupňov asi 30 min. Urobíme si sneh z bielkov, pridáme kryštálový cukor, natrieme na makovu zmes a dopečieme ešte asi 10 min. do ružova.

 

Necháme trochu vychladnúť, teplé sa zle krája

10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
rožkov
5 ks
mlieka
600 ml
práškového cukru
3 lžíce
žĺtka
3 ks
mletého maku
100 g
uvareného vanilkového pudingu
500 ml
hrozienok
50 g
bielka
3 ks
kryštálového cukru
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sasidlo
sasidlo 23. 6. 2020

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 12. 5. 2020

krása

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 25. 8. 2019

Nádhera

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 474
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.