Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Natymark
Natymark
Vloženo 21. 2. 2018
Líbí se mi
60 min.
Příprava
40 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
hladká mouka
400 g
mléko
250 ml
droždí
1 ks
koření
olej

maďarské langoše

Natymark
Natymark
Vloženo 21. 2. 2018
Líbí se mi
maďarské langoše
60 min.
Příprava
40 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
hladká mouka
400 g
mléko
250 ml
droždí
1 ks
koření
olej

maďarské langoše

Mouku prosejeme, nadrobíme droždí, přidáme mléko a cukr. Základ uložíme do tepla. Když kvásek začne pracovat, přidáme vejce. Zamícháme, počkáme. Podle teploty vykyne těsto, které propracujeme.

Na válu rozdělíme těsto na langoše na malé bochánky, necháme pod utěrkou dokvasit.

Rukama tvoříme placky asi 20 cm v průměru.

V kvalitní pánvi rozpálíme na maximum olej. Placky vkládáme, 10 sekund ze strany jedné, 10 sekund ze strany druhé.

Hotové maďarské langoše odložíme na savý papír, osolíme před konzumací dle chuti.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 8. 9. 2019

Nevím proč maďarské ale jsou dobré

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

vyskúšam

Odpovědět
Tvořilka97
Tvořilka97 22. 2. 2018

Odpovědět
avatar
Zdeňa Slimáčková 22. 2. 2018

Ty jsou výborné, taky je občas dělám

Odpovědět
lemur
lemur 22. 2. 2018

Ráda vyzkouším.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 518
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.