Luštěninové karbanátky

Vytisknout recept
 
Tradiční luštěninovou směs namočíme den předem. Na druhý den uvaříme spolu s bobkovým listem,dokud luštěniny nezměknou. Zcedíme vodu a vyjmeme bobkový list, směs umeleme v mlýnku - já rozmixovala tičovým mixérem. Do hmoty přidáme Podravku, vejce cibuli, česnek, petrželovou nať a zahustíme strouhankou. Dochutíme solí a majoránkou. Formujeme do karbanátků, které pečeme v troubě při 180 stupních, lze i smažit na oleji.
Podáváme se zeleninovým salátek a Ajvarem jako dipem.
 
500g - Lagris tradiční luštěninová směs
2ks - bobkový list
4ks - Vejce
1ks - Cibule
2stroužek - Česnek
1hrst - Petrželová nať, sůl, majoránka
2lžíce - Podravka natura
dle potřebyks - Strouhanka
pokud budete smažitks - Olej na smažení
příprava - 40
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila SIPEJI

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account