Luštěninové karbanátky.

Vytisknout recept
Luštěninovou směs namočíme předem (čočka, hrách, fazole). Na druhý den směs uvaříme spolu s bobkovým listem, dokud luštěniny nezměknou. Směs zcedíme, bobkový list vyjmeme a umeleme na mlýnku. Do hmoty přidáme Podravku Natura, vejce, cibuli, česnek, nasekanou petrželovou nať a zahustíme strouhankou. Dochutíme solí a majoránkou. Připravenou směs formujeme do karbanátků a smažíme na oleji. Podáváme se zeleninovým salátem a ajvarem Podravka jako dipem. Je to vynikající lehké a zdravé jídlo.
1ks - Bobkový list
1špetka - Sůl
2ks - Vejce
1ks - Cibule
1hrst - Majoránka
1hrst - Strouhanka
250g - Largi luštěninová směs
1lžíce - Podravka Natura
1stroužek - Česnek
1ks - Čerstvá petrželová nať
1sklenička - Jemný Ajvar Podravka
příprava - 60
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila KamilaKřivčíková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account