Losos po provensálsky

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 1 ks Paradajka
  • 1 ks Mozzarella
  • 1 ks Chladeného lososa - plátek
  • Provensálské korenie
  • Olivivý olej
  • Citrónová šťava

Instrukce

  • Lososa umyjeme, osušíme a rozrežeme na 2 porcie. Položíme na 2 kúsky alobalu, posypeme provensálskym korením (ak neobsahuje soľ ešte dosolíme), na obe porcie poukladáme plátky paradajky a mozzarelly, ešte trošku posypeme provensálskym korením, pokvapkáme olivovým olejom a alobal zabalíme. Pečieme vo vyhriatej rúre 20 min.
    Na tanieri pokvapkáme citronovou šťavou. Podávame so zemiakmi.
     
    (Na fotke dvojnásobná porcia pre chlapa jedáka :D)))
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account