Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 13. 5. 2016
Líbí se mi
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
chladeného lososa
1 plátek
paradajka
1 ks
mozzarella
1 ks
provensálske korenie, olivový olej, citrónová šťava

Losos po provensálsky

Tenderka
Tenderka
Vloženo 13. 5. 2016
Líbí se mi
Losos po provensálsky
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
chladeného lososa
1 plátek
paradajka
1 ks
mozzarella
1 ks
provensálske korenie, olivový olej, citrónová šťava

Losos po provensálsky

Lososa umyjeme, osušíme a rozrežeme na 2 porcie. Položíme na 2 kúsky alobalu, posypeme provensálskym korením (ak neobsahuje soľ ešte dosolíme), na obe porcie poukladáme plátky paradajky a mozzarelly, ešte trošku posypeme provensálskym korením, pokvapkáme olivovým olejom a alobal zabalíme. Pečieme vo vyhriatej rúre 20 min.

Na tanieri pokvapkáme citronovou šťavou. Podávame so zemiakmi.

 

(Na fotke dvojnásobná porcia pre chlapa jedáka )))

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 16. 8. 2019

To je zajímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

super

Odpovědět
moname
moname 10. 10. 2016

tú porciu by som dala

Odpovědět
Tenderka
Tenderka 11. 10. 2016

ja teraz tak polovicnu, ale volakedy aj ja no radsej doplnim zeleninou, nech je aj vlaknina a usetrime na lososovi

gattino13
gattino13 10. 6. 2016

Odpovědět
gustawka
gustawka 14. 5. 2016

Mňam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
85 204
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.