Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 14. 1. 2020
Líbí se mi
20 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
plecko
500 g
cibule
1 ks
lečo sklenice
1 ks
sůl a pepř
dle chuti ks
mouka hladká
dle potřeby ks

Lečánky

madlenka
madlenka
Vloženo 14. 1. 2020
Líbí se mi
Lečánky
20 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
plecko
500 g
cibule
1 ks
lečo sklenice
1 ks
sůl a pepř
dle chuti ks
mouka hladká
dle potřeby ks

Lečánky

500 g vepřového plecka
1 cibule
1 velká sklenice leča
sůl
pepř
 hladká mouka

 

 

 

  1. V hrnci zesklovatíme cibulku a dáme orestovat maso nakrájené na kostičky. Až se zatáhne tak podlejeme vodou a dusíme, osolíme, opepříme.

  2. Až je maso poloměkké přidáme k masu celou sklenici leča a až je maso měkké pak směs v hrnci zatřeme zátěrkou. (Pro začátečníky: asi 3 polévkové lžíce hladké mouky rozmícháme v 1,5 dcl studené vody a nalijeme za stálého míchání do hrnce).

  3. Necháme chvíli povařit a můžeme podávat. Nejlépe se hodí s rýží, ale i s těstovinami chutná skvěle.

 

20 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
plecko
500 g
cibule
1 ks
lečo sklenice
1 ks
sůl a pepř
dle chuti ks
mouka hladká
dle potřeby ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Klárii.nka
Klárii.nka 25. 5. 2020

Super

Odpovědět
Duch
Duch 20. 5. 2020

Pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 9. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 21. 4. 2020

mňamka

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 27. 3. 2020

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 521
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.