Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

januska28
januska28
Vloženo 11. 11. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
hladka muka
1 kg
kysla smotana
1 ks
vajce
1 ks
mlieko
500 ml
drozdie
1 ks
sol
1 špetka

Langoše

januska28
januska28
Vloženo 11. 11. 2020
Líbí se mi
Langoše
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
hladka muka
1 kg
kysla smotana
1 ks
vajce
1 ks
mlieko
500 ml
drozdie
1 ks
sol
1 špetka

Langoše

Mlieko si zohrejeme, dame do neho drozdie, trocha cukru anechame vykvasit. Potom zmiesame vsetky suroviny a vypracujeme cesto, ktore nechame vykysnut. 
Pecieme na rozpalenom oleji a na vrch dmae podla chuti kecup, tatarsku omacku, kyslu smotanu, posypeme syrom

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
hladka muka
1 kg
kysla smotana
1 ks
vajce
1 ks
mlieko
500 ml
drozdie
1 ks
sol
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 13. 2. 2021

dobrota

Odpovědět
avatar
Kateřina Malá 12. 11. 2020

Nějak se mi nezdá, že bych měla dát droždí do 500ml mléka. Kvásek jsem vždy nechávala vzejít jen v trošce, aby se "neutopilo".

Odpovědět
januska28
januska28 13. 11. 2020

ja tak vzdy robim a stale mi pekne nakysne

lemur
lemur 12. 11. 2020

Ještě jsem nikdy nedělala. Musím vyzkoušet.

Odpovědět
JanouskovaB27
JanouskovaB27 11. 11. 2020

mňam

Odpovědět
Lucka94
Lucka94 11. 11. 2020

langoše jsme dělávali vždycky o prázdninách u babičky, když jsem byla malá

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
102 613
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.