La Torre šalát s grissinami

Vytisknout recept
La Torre šalát po domácky a k tomu kváskové pizza štangle Grissiny. Muž povedal, že to chutí presne ako ten šalát, čo sme naň chodili do pizzérky La Torre, to je pre mňa najväčšia pochvala :slight_smile:
 
Kváskové pizza štangle Hocičo z knihy Kváskovanie 1 alebo hocijaké svoje obľúbené pizza cesto nakrájame na pásiky, zatočíme a upečieme.
Zeleninu nakrájame, mala som reďkovku, šalát, papriku, rajčiny, čínsku kapustu a mrkvu, pridáme dressing z kyslej smotany - stačí osoliť a pridať cesnakový prášok. Kuracie mäso naložíme aspoň na hodinu do zmesi oleja a obľúbeného korenia - mala som po ruke maďarský guláš 🙂 Opečieme na panvici a môžeme podávať. Zvyšok mäsa vydrží v oleji v chladničke aj na druhý-tretí deň.
Na druhý deň sme si k zelenine a mäsu urobili hranolky.
ks - pizzové cesto - kváskové alebo iné domáce kysnuté
ks - zelenina
1ks - kyslá smotana
ks - soľ
ks - cesnakový prášok
příprava - 10
vaření - 5
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account