Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 24. 9. 2018
Líbí se mi
20 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
kýta
750 g
cibule
1 ks
česnek granulovaný
dle potřeby ks
kmín drcený
dle potřeby ks
sůl
dle chuti ks
solamyl
dle potřeby ks
kečup ostrý
4 lžíce
černé pivo
1 ks
vývar
2 hrnek

Kýta na pivě

madlenka
madlenka
Vloženo 24. 9. 2018
Líbí se mi
Kýta na pivě
20 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
kýta
750 g
cibule
1 ks
česnek granulovaný
dle potřeby ks
kmín drcený
dle potřeby ks
sůl
dle chuti ks
solamyl
dle potřeby ks
kečup ostrý
4 lžíce
černé pivo
1 ks
vývar
2 hrnek

Kýta na pivě

  1. Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme česnekem a kmínem z obou stran. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran v pánvi a přendáme do pekáčku.

  2. Ve výpeku opečeme na půlkroužky pokrájenou cibuli. Zaprášíme ji solamylem a znovu osmahneme. Přidáme pivo, vývar, kečup. Dobře smíchanou směs nalijeme do pekáčku na maso.

  3. Pekáček zakryjeme alobalem a kýtu na pivu dusíme při 200 °C zhruba hodinu, občas podléváme. Chvilku před dopékáním alobal sundáme. Podávala jsem s bramborovou kaší.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 27. 7. 2019

uplně se mi sbíhají sliny

Odpovědět
Lendy123
Lendy123 9. 1. 2019

To vypadá moc dobře

Odpovědět
MajkaM
MajkaM 20. 11. 2018

vyzerá dobre

Odpovědět
lemur
lemur 24. 9. 2018

Na pivě je vše dobré.

Odpovědět
Tvořilka97
Tvořilka97 24. 9. 2018

Mňam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 580
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.