Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Annettka
Annettka
Vloženo 8. 12. 2016
Líbí se mi
5 min.
Příprava
45 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Kuřecí stehna větší
4 ks
Grilovací koření
4 lžička
Sůl
4 špetka
Medvědí česnekové pesto hotové
4 lžička
Nakládané nebo dušené hříbky
4 lžíce
Vývar nebo voda
200 ml
Cibule
1 ks
Olej
2 lžíce

Kuřecí stehýnka na hříbkách a česnekovém pestu

Annettka
Annettka
Vloženo 8. 12. 2016
Líbí se mi
Kuřecí stehýnka na hříbkách a česnekovém pestu
5 min.
Příprava
45 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Kuřecí stehna větší
4 ks
Grilovací koření
4 lžička
Sůl
4 špetka
Medvědí česnekové pesto hotové
4 lžička
Nakládané nebo dušené hříbky
4 lžíce
Vývar nebo voda
200 ml
Cibule
1 ks
Olej
2 lžíce

Kuřecí stehýnka na hříbkách a česnekovém pestu

Kuřecí stehna omyjeme a očistíme, důkladně promažeme a ještě na ně naneseme pesto ze zeleného medvědího česneku, položíme na olejem pokapaný, vymaštěný plech, vlijeme vývar a na to poklademe cibuli s hříbky. Na tuto směs poklademe kuřecí stehna, která lehce posolíme z obou stran a lehce zasypeme grilovacím kořením. Pečeme cca 45 minut při středně vyhřáté troubě cca 160 - 170 stupňů dozlatova. Při pečení podléváme. Podáváme s vařenými brambory a na stehna poklademe směs z česnekového pesta a hříbků.

Dobrou chuť

5 min.
Příprava
45 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Kuřecí stehna větší
4 ks
Grilovací koření
4 lžička
Sůl
4 špetka
Medvědí česnekové pesto hotové
4 lžička
Nakládané nebo dušené hříbky
4 lžíce
Vývar nebo voda
200 ml
Cibule
1 ks
Olej
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 13. 5. 2020

super

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět
Luu2
Luu2 23. 11. 2019

Super

Odpovědět
Jasper
Jasper 26. 8. 2019

Vypadá to dokonale

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
91 165
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.