Kuřecí maso v zeleninové remuládě

Vytisknout recept
Na troše másla orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, přidáme bílý jogurt s trochou sójové omáčky a vše na pánvi necháme krátce přejít varem. Orestujeme kuřecí maso okořeněné trochou kari, pepřem, česnekem a špetkou grilovacího koření. Hotové maso vložíme do zapékací mísy a zalijeme přípraveným mrkvovým zábslem, posypeme strouhaným sýrem, podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.
1ks - Mrkev
1/4ks - Celer
1ks - Bílý jogurt
1lžíce - Sójová omáčka
250g - Kuřecí prsa
1lžička - Máslo
1stroužek - Česnek
1špetka - Kari koření
1špetka - Grilovací koření
1špetka - Pepř
30g - Strouhaný sýr
příprava - 20
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila TerezaPoláková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account