Kuracie rezne plnené bryndzou

Vytisknout recept

Dnes sa s Vami podelím ešte o jeden recept s bryndzou... 

Je jednoduchý, rýchly, ale za to veľmi chutný.... 😉

 
Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a kôpru.
Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým bielym korením, nesolíme, pretože bryndza je slaná dosť.
Obalíme v trojobale a vysmažíme.
Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
ks - kuracie prsia
ks - bryndza
ks - čerstvý kôpor
ks - biele korenie
ks - hladká múka
ks - vajce
ks - strúhanka
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Monika Galgócziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account