
Není nad to, dostat domácí rajčata a vychutnat si tu jejich skvělou chuť. Já tentokrát zvolila skvělou lehkou kombinaci a to, rajčata, krutí a rýži. Mám ráda tyhle rádoby napodobeniny čínských směsí, kdy se jedná o redukčně lehkou a ještě rychlou dobrotu. Tak a tady je můj jednoduchý recept.
Postup:
Nejprve si krůtí prsíčko nakrájíme na širší plátky a na trošce oleje orestujeme. Přidáme i jarní cibulku nakrájenou na malá kolečka a čekáme, jakmile maso začne chytat zlatavou barvu (začne se tvořit zlatavý výpek). Poté přidáme pokrájená rajčata na kolečka a podlijeme ještě vodou či vývarem (zeleninovým). Přidejte sekanou malou snítku kopru (není potřeba) a lžičku medu a ještě větší špetkou soli osolíme. Hotovo a můžeme podávat, jakmile je maso měkké. Pokud připravujete pro děti, koření a čili nedávejte.-)
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
mnam
Zaujímavý recept
Pěkné
mňam
Super recept.