
Krkovičku naklepu a po obou stranách opepřím (nesolím) a dám na dno pekáčku bez vymazání. Cibuli nakrájím na půlkolečka, promnu na proužky a pěkně s ní masíčko posypu. Přidám nastrouhanou nivu a na ní nastrouhaný eidam, který posypu pro barvičku červenou sladkou paprikou. Toť vše, nepodlévá se !!! Teď už jen dám do předehřáté trouby a peču cca 45 minut.
Podávám s vařeným bramborem.
Dobrou chuť
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
Určitě ráda vyzkouším =)
Zaujímavý receptík
Tak to velice ráda vyzkouším, krkovičku nahradím kotletou a určitě si moc pochutnám. Velice se to hodí do mého způsobu stravování.
Vypadá to krásně a bude to jistě moc dobré, proto ráda vyzkouším.