Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

evabel
evabel
Vloženo 22. 1. 2020
Líbí se mi
20 min.
Příprava
45 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřová krkovička
4 plátek
větší cibule
2 - 3 ks
niva
15 dkg
eidam
20 dkg
pepř, sladká paprika

Krkovička po farářsku

evabel
evabel
Vloženo 22. 1. 2020
Líbí se mi
Krkovička po farářsku
20 min.
Příprava
45 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřová krkovička
4 plátek
větší cibule
2 - 3 ks
niva
15 dkg
eidam
20 dkg
pepř, sladká paprika

Krkovička po farářsku

Krkovičku naklepu a po obou stranách opepřím (nesolím) a dám na dno pekáčku bez vymazání. Cibuli nakrájím na půlkolečka, promnu na proužky a pěkně s ní masíčko posypu. Přidám nastrouhanou nivu a na ní nastrouhaný eidam, který posypu pro barvičku červenou sladkou paprikou. Toť vše, nepodlévá se !!! Teď už jen dám do předehřáté trouby a peču cca 45 minut.
Podávám s vařeným bramborem.

Dobrou chuť 

20 min.
Příprava
45 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřová krkovička
4 plátek
větší cibule
2 - 3 ks
niva
15 dkg
eidam
20 dkg
pepř, sladká paprika

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
hudlenka
hudlenka 26. 1. 2020

v pátek dělala švagrová farmářskou krkovici, ale vy píšete farářská, tak nevím, zda je to stejné

Odpovědět
evabel
evabel 26. 1. 2020

Ta moje je farářská

lemur
lemur 23. 1. 2020

Super recept.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 000
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.