Krkovička po farářsku

Vytisknout recept
Krkovičku naklepu a po obou stranách opepřím (nesolím) a dám na dno pekáčku bez vymazání. Cibuli nakrájím na půlkolečka, promnu na proužky a pěkně s ní masíčko posypu. Přidám nastrouhanou nivu a na ní nastrouhaný eidam, který posypu pro barvičku červenou sladkou paprikou. Toť vše, nepodlévá se !!! Teď už jen dám do předehřáté trouby a peču cca 45 minut.
Podávám s vařeným bramborem.
Dobrou chuť 😀
4plátek - vepřová krkovička
2 - 3ks - větší cibule
15dkg - niva
20dkg - eidam
špetka - pepř, sladká paprika
příprava - 20
vaření - 45
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Evabel

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account