Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 4. 5. 2019
Líbí se mi
20 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
2 porce
Ingredience
krkovice po 200 g
2 ks
koření Farmářský steak - vitana
1 lžíce
olej
2 lžíce
cibule velké
2 ks
pivo světlé
200 ml
voda nebo vývar
50 ml
sádlo
1 lžíce

Krkovice s cibuli

madlenka
madlenka
Vloženo 4. 5. 2019
Líbí se mi
Krkovice s cibuli
20 minut min.
Příprava
pečení min.
Vaření
2 porce
Ingredience
krkovice po 200 g
2 ks
koření Farmářský steak - vitana
1 lžíce
olej
2 lžíce
cibule velké
2 ks
pivo světlé
200 ml
voda nebo vývar
50 ml
sádlo
1 lžíce

Krkovice s cibuli

  1. Plátky krkovice o výšce 2 cm zakápneme olejem a posypeme kořením. V lednici necháme 24 hodin. Před vlastní úpravou necháme při pokojové teplotě hodinu. Poté na pánvi s trochou rozpáleného olejeme zprudla opečeme z obou stran (z každé 3 minuty).
  2. Do pekáčku dáme sádlo a dno zasypeme na půlkolečka pokrájenou cibulí. Vložíme maso a druhou cibulí taktéž pokrájenou na půlkolečka zasypeme maso. Podlejeme pivem a přiklopíme poklicí nebo alobalem.
  3. Vložíme do trouby a pečeme hodinu na 220 st.
  4. Pak odklopíme, podlejem vodou a dopékáme na barvu. Necháme zredukovat výpek. Cibule zmírní hořkost piva. Podáváme např. se šťouchanými brambory.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 28. 5. 2019

děláme podobně. Je moc dobr

Odpovědět
Majina
Majina 8. 5. 2019

zaujímavé mäsové recepty rada vyskúšam.

Odpovědět
avatar

Opět dokonalý recept , děkuji za vaše nápady.

Odpovědět
evabel
evabel 5. 5. 2019

To musí být moc dobré

Odpovědět
lemur
lemur 5. 5. 2019

To já také ne. Jinak krkovici mohu.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
84 943
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.