Je čas na kráľovský obed
-
Bramborové vdolečky
JitkaValachovičová||Recepty, moučník
Bramborové vdolečky 350 g Polohrubá mouka300 g Vařené strouhané brambory2 ks Žloutek5 lžíce Olej1/4 lžička Sůl5 lžička Cukr písek1/2...
-
Krémová zapekaná ryža
Emília Balonová||Recepty
Krémová zapekaná ryža ryža alebo rizoto z predošlého dňašľahačková smotanašunkasyrsoľ (korenie) Včerajšia porcia rizota, pridala som soľ, korenie, šľahačkovú...
-
RAW pochoutka
SoňaPokorná||Recepty
Inspirovala mě chalva, ale vyšperkovala jsem to myslím na vyšší úroveň. Rozmixovala jsem v Nutribulletu sezam a lněné semínko,...
-
Musaka
Emília Balonová||Recepty
Baklažán ošúpeme a nakrájame na asi 1 cm kolieska a poukladáme na olivovým olejom pofŕkaný plech, osolíme a okoreníme,...
-
Skvělá dýňová polévka
HanaŠemíková||Recepty, polévka, vegan
Skvělá dýňová polévka 300 g Dýně Hokaido1 ks Mrkev1 ks Cibule2 lžíce Olivový olej500 ml Zeleninový vývar200 ml ŠlehačkaSůlPepř2...
-
falosna treska
renatasingh||Recepty
uvarime si vajicka, pokrajame na drobno, rozdrvime tvaroh a pridame k nemu vajicka, a nastruhane na jemno uhorky aj...
-
Pečená štika
ZuzanaPučoková||Recepty, hlaní chod
Pečená štika 1 ks Štika2 špetka Sůl1 špetka Koriandr1 lžíce Olej Ryb není nikdy dost. Pochutnejte si na pečené...
-
Segedínský guláš
PetraVomelová||Recepty
Napadlo vás někdy, že je segedínský guláš vlastně dost nevšední guláš, když se vaří z vepřového masa? Nehledě na to,...