Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 20. 2. 2019
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
vaření 60 minut min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřová kotleta nebo kýta
4 plátek
vývar
500 ml
růžičková kapusta
600 g
cibule
1 ks
máslo
2 lžíce
olej
1 lžíce
hladká mouka
dle potřeby ks
sůl a pepř
dle chuti ks

Kotleta s kapustou

madlenka
madlenka
Vloženo 20. 2. 2019
Líbí se mi
Kotleta s kapustou
15 minut min.
Příprava
vaření 60 minut min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřová kotleta nebo kýta
4 plátek
vývar
500 ml
růžičková kapusta
600 g
cibule
1 ks
máslo
2 lžíce
olej
1 lžíce
hladká mouka
dle potřeby ks
sůl a pepř
dle chuti ks

Kotleta s kapustou

Růžičkovou kapustu očistíme, zbavíme tuhého konce a nakrájíme podélně na čtvrtiny. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Kotletky očistíme, osušíme a naklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran a obalíme v mouce.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přidáme kotlety a osmahneme z obou stran dozlatova. Dáme stranou, přidáme lžíci másla a cibuli. Osolíme, necháme zesklovatět a přidáme osmahnuté plátky masa. Zalijeme vývarem a podusíme do změknutí (asi 45 minut).

3

Růžičkovou kapustu osolíme a opečeme stranou na rozehřátém másle dozlatova. Přidáme k dušenému masu a společně ještě podusíme do změknutí.

15 minut min.
Příprava
vaření 60 minut min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřová kotleta nebo kýta
4 plátek
vývar
500 ml
růžičková kapusta
600 g
cibule
1 ks
máslo
2 lžíce
olej
1 lžíce
hladká mouka
dle potřeby ks
sůl a pepř
dle chuti ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Monulka
Monulka 19. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 11. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 21. 4. 2020

mňamka

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 29. 5. 2019

Prima recept

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 308
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.