Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

benca
benca
Vloženo 3. 12. 2020
Líbí se mi
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
karfiol
1 ks
maslo
50 g
hladka muka
80 g
vajcia
4 ks
tvrdy syr
150 g
sunka
150 g
cerstve bylinky /bazalka, pazitka/
1 ks
sol
1 špetka
mlete cierne korenie
1 špetka
maslo
1 lžíce
struhanka
1 sklenička

Karfiolovy nakyp

benca
benca
Vloženo 3. 12. 2020
Líbí se mi
Karfiolovy nakyp
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
karfiol
1 ks
maslo
50 g
hladka muka
80 g
vajcia
4 ks
tvrdy syr
150 g
sunka
150 g
cerstve bylinky /bazalka, pazitka/
1 ks
sol
1 špetka
mlete cierne korenie
1 špetka
maslo
1 lžíce
struhanka
1 sklenička

Karfiolovy nakyp

Z masla a muky pripravime svetlu zaprazku. Zalejeme ju a povarime s mliekom. Hustu omacku nechame vychladnut.  Pridame zltky , nastruhany syr a nakrajanú sunku.  Doplnime nie celkom uvareny karfiol, rozdeleny na male ruzicky. Osolime a pridame ostatne korenie.  Z bielkov uslahame tuhy sneh a opatrne ho vmiesame do hotoveho cesta. Rozotrieme ho do vymastenej a struhanou vysypanej formy a pecieme asi 30 minut. Podavame so zemiakmi.

30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
karfiol
1 ks
maslo
50 g
hladka muka
80 g
vajcia
4 ks
tvrdy syr
150 g
sunka
150 g
cerstve bylinky /bazalka, pazitka/
1 ks
sol
1 špetka
mlete cierne korenie
1 špetka
maslo
1 lžíce
struhanka
1 sklenička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Luu2
Luu2 14. 2. 2021

super

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 13. 2. 2021

květák miluji

Odpovědět
Majina
Majina 5. 12. 2020

Karfiolové jedlá sú chutné

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 4. 12. 2020

po takovém nákypu jsme měla před mnoha lety žlučníkový záchvat, a od té doby květák nemohu

Odpovědět
lemur
lemur 4. 12. 2020

Moc dobré.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
102 650
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.