Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 15. 10. 2016
Líbí se mi
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4-5 porce
Ingredience
karfiol
1 ks
múka hladká
vajcia
2 ks
strúhanka
oleja
4 lžíce

Karfiol vysmážany v rúre

Tenderka
Tenderka
Vloženo 15. 10. 2016
Líbí se mi
Karfiol vysmážany v rúre
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4-5 porce
Ingredience
karfiol
1 ks
múka hladká
vajcia
2 ks
strúhanka
oleja
4 lžíce

Karfiol vysmážany v rúre

Predstavujem zdravšiu variantu vysmážaného karfiolu, ktorý nie je nasiaknutý olejom.

Karfiol nepredvárame! Do misiek nasypeme múku, vajcia trochu osolíme a do tretej strúhanku.

Rozdelíme na ružičky a obalíme v trojobale alebo ľubovoľnom cestíčku, ako sme zvyknutí. Na pekáč alebo plech pokvapkáme 2 lyžice oleja, pokladieme karfiol a pokvapkáme tiež 2 lyžicami oleja. Dáme piecť na 180 stupňov do vyhriatej rúry na dolný aj spodný ohrev, po 20-30 minútach otočíme na ďalšiu stranu a potom môžeme ešte raz, aby boli opečené zo všetkých strán - pripeká sa zospodu od plechu

Podávala som s cibuľkovými zemiakmi a kyslou kapustou, nech si doplníme vitamíny

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

mňamka

Odpovědět
Glady
Glady 17. 10. 2016

zajímavé

Odpovědět
sipeji
sipeji 16. 10. 2016

ještě nikdy jsem v troubě nedělala,určitě zkusím

Odpovědět
Tenderka
Tenderka 16. 10. 2016

malo sa to robit asi 50 minut,nechala som dlhsie, kedze som mala aj vacsie hlavicky - tak cas usposobit podla toho, ako je opeceny

grenadka
grenadka 15. 10. 2016

Tiez robievam v rúre

Odpovědět
benca
benca 15. 10. 2016

zatial som neskusala, ale skusim , ludia tak robia aj rezne

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
84 946
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.