Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

ˆBarboraˆ
ˆBarboraˆ
Vloženo 18. 6. 2018
Líbí se mi
5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
3 porce
Ingredience
Mléko
0,75 l
Máslo
50 g
Hladká mouka
50 g
Kopr ve skleničce
1 ks
Ocet
3 lžička
Cukr
50 g
Sůl
1 lžička

Jak jsem se naučila vařit koprovku

ˆBarboraˆ
ˆBarboraˆ
Vloženo 18. 6. 2018
Líbí se mi
Jak jsem se naučila vařit koprovku
5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
3 porce
Ingredience
Mléko
0,75 l
Máslo
50 g
Hladká mouka
50 g
Kopr ve skleničce
1 ks
Ocet
3 lžička
Cukr
50 g
Sůl
1 lžička

Jak jsem se naučila vařit koprovku

Koprovka úplně jednoduše, zvládne ji i koprovkový amatér, jako já 

V hrnci necháme zpěnit máslo, které zasypeme hladkou moukou - metličkou umícháme jíšku. Nalijeme k ní mléko (teplé) a za míchání přivedeme k varu. Přidáme lžičku soli a cukr, povaříme cca 5 minut. Ke konci vaření přidáme kopr a 3 lžičky octu. Podle chuti přidáme buď ocet nebo cukr. K omáčce podáváme vajíčka natvrdo a houskový knedlík.

HOTOVO 

 

 

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

vyskúšam

Odpovědět
sisinkaj
sisinkaj 20. 6. 2018

prave som si doniesla cerstvy kopor, lebo v posledných dnoch sa u nas rýchlo mína toto jedlo

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 19. 6. 2018

koprovku taky děláme, vcelku často, ale vždy z čerstvého nebo mraženého kopru

Odpovědět
ˆBarboraˆ
ˆBarboraˆ 19. 6. 2018

Já jsem čerstvý zrovna neměla Ale až pojedu k rodičům, tak si tam natrhám, namrazím a příště už bude taky z čerstvého

lemur
lemur 19. 6. 2018

Já jí mám moc ráda. Podávám ji ale raději s hovězím masem.

Odpovědět
janinkad
janinkad 18. 6. 2018

koprovku milujeme

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 675
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.