Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Monulka
Monulka
Vloženo 21. 5. 2020
Líbí se mi
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
2 porce
Ingredience

Hříbky

Monulka
Monulka
Vloženo 21. 5. 2020
Líbí se mi
Hříbky
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
2 porce
Ingredience

Hříbky

500 g vařených brambor
300 g čerstvých hříbků
1 šalotka
1 hrst nasekaného kopru
4 lžíce creme fraiche
2 lžíce másla
sůl, pepř, olej 

1 Vařené brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Šalotku oloupejte a nasekejte nadrobno. V pánvi rozpalte olej, přidejte brambory a opečte pořádně dozlatova. Stačí jen z jedné strany a asi 5 až 7 minut.

2 Opečené brambory seberte a dejte do mísy. Osolte a promíchejte se lžící másla. Zakryjte a udržujte v teple.

3 Hříbky očistěte a nakrájejte na poloviny. V pánvi rozehřejte olej, přidejte hříbky stranou řezu dolů a opečte dozlatova (asi 5 minut).

4 Když jsou hříbky pěkně opečené, zmírněte plamen a přidejte máslo a šalotku. Vše dobře osolte, opepřete, promíchejte a opékejte další 3 až 5 minut.

5 Přidejte smetanu, kopr a promíchejte. Na mírném plameni krátce povařte a pak hned podávejte s připravenými brambůrky.

30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
2 porce
Ingredience

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
_Adél_
_Adél_ 25. 5. 2020

Odpovědět
benca
benca 25. 5. 2020

skusim

Odpovědět
Klárii.nka
Klárii.nka 25. 5. 2020

To vypadá super

Odpovědět
citygirl14
citygirl14 23. 5. 2020

skvělý recept

Odpovědět
lemur
lemur 23. 5. 2020

Moc dobré.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 116
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.