Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Nikool
Nikool
Vloženo 1. 1. 2017
Líbí se mi
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
rýže arborio
500 g
Knorr Bohatý bujón zeleninový - vanička
1 ks
šalotka
80 g
houby
200 g
bílého vína
150 ml
parmazánu v celku
100 g
tuk
50 g
smetany
100 ml
sul

Hříbkové risotto a parmazánovou hoblinou

Nikool
Nikool
Vloženo 1. 1. 2017
Líbí se mi
Hříbkové risotto a parmazánovou hoblinou
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
rýže arborio
500 g
Knorr Bohatý bujón zeleninový - vanička
1 ks
šalotka
80 g
houby
200 g
bílého vína
150 ml
parmazánu v celku
100 g
tuk
50 g
smetany
100 ml
sul

Hříbkové risotto a parmazánovou hoblinou

  1. Jemně nakrájenou šalotku orestujeme na kvalitním tuku, přidáme propláchnutou rýži arborio a za stálého míchání přiléváme vřelý vývar připravený z bujonu.
  2. Ke konci varu přidáme bílé víno. Rýže by měla mít řidší kašovitou konzistenci.
  3. Na zbylé dávce kvalitního tuku orestujeme hřiby, zalijeme smetanou, vmícháme rýži, ochutíme mletým pepřem, solí a podáváme s parmazánovou hoblinou.
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
rýže arborio
500 g
Knorr Bohatý bujón zeleninový - vanička
1 ks
šalotka
80 g
houby
200 g
bílého vína
150 ml
parmazánu v celku
100 g
tuk
50 g
smetany
100 ml
sul

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 13. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 26. 8. 2019

Zajímavý recept

Odpovědět
lemur
lemur 4. 9. 2018

Prima.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
96 048
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.