Hovadzie rostenky so zeleninou a kari ryzou

Vytisknout recept
Nakrajane platky rostenky naklepeme, osolime, okorenime a opecieme na rozohriatom oleji. Vo vypeku nechame do sklenna usmazit cibulu a pridame nakrajane papriky bez semien, nakrajane rajciny, korenie a kecup. Podlejeme vyvarom alebo vodou a podusime. Zeleninou zalejeme rostenky a vlozime do truby. Pocas pecenia obcas podlievame. Ryzu dokladne niekolkokrat umyjeme. Vlozime ju na spenenú cibulu, pridame hrebicek a korenie kari. Zalejeme vodou a dusime na sporaku alebo v trube.
3ks - cibula
200g - ryza
0,2l - vyvar
2ks - rajciny
1ks - hrebicek
600g - hovadzia rostenka
4lžíce - olej
3ks - farebne papriky
1špetka - sol
1špetka - tymian
1ks - bobkovy list
1lžíce - kecup
1špetka - kari
1špetka - mlete cierne korenie
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account