Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 30. 10. 2016
Líbí se mi
15 min.
Příprava
70-90 min.
Vaření
6+ porcí
Ingredience
menšie hokkaido
1 ks
mrkva
4 ks
petržlen
2 ks
cibuľa
2 ks
bravčové alebo hovädzie mäso
500 g
maslo
olej
horčica - netreba

Hokkaido omáčka s mäsom

Tenderka
Tenderka
Vloženo 30. 10. 2016
Líbí se mi
Hokkaido omáčka s mäsom
15 min.
Příprava
70-90 min.
Vaření
6+ porcí
Ingredience
menšie hokkaido
1 ks
mrkva
4 ks
petržlen
2 ks
cibuľa
2 ks
bravčové alebo hovädzie mäso
500 g
maslo
olej
horčica - netreba

Hokkaido omáčka s mäsom

Na oleji sprudka opražíme plátky mäsa, pridáme nakrájanú cibuľu, ostatnú zeleninu a aj hokkaido, osolíme a dusíme do mäkka, priebežne podlievame. Keď je to hotové, mäso vyberieme, omáčku rozmixujeme ponorným mixérom a dochutíme. Ani zahusťovať netreba, je krásne krémová. Môžeme pridať aj lyžicu horčice, ja som už nedávala. Podávame s knedľou.

15 min.
Příprava
70-90 min.
Vaření
6+ porcí
Ingredience
menšie hokkaido
1 ks
mrkva
4 ks
petržlen
2 ks
cibuľa
2 ks
bravčové alebo hovädzie mäso
500 g
maslo
olej
horčica - netreba

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
januska28
januska28 30. 10. 2020

super

Odpovědět
sasidlo
sasidlo 23. 6. 2020

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 13. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

bezva

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
95 998
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.