Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

kosanka
kosanka
Vloženo 13. 12. 2020
Líbí se mi
20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vinna klobása
600 g
patizon
1 ks
čerstvá listová petržel
2 hrst
olivový olej
2 lžíce
sul, pepř, citron
PŘIMĚŘENĚ špetka

Grilovaná klobása s patizonem

kosanka
kosanka
Vloženo 13. 12. 2020
Líbí se mi
Grilovaná klobása s patizonem
20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vinna klobása
600 g
patizon
1 ks
čerstvá listová petržel
2 hrst
olivový olej
2 lžíce
sul, pepř, citron
PŘIMĚŘENĚ špetka

Grilovaná klobása s patizonem

Vinnou klobásu rozdělíme na 4 díly, svineme do spirály a propíchneme špejlí.

Patizon zbavíme stopky a nakrájíme na asi 1 cm silné plátky. Petržel nahrubo nasekáme.

Plátky patizonu grilujeme na rozehřátém grilu z obou stran (asi 6 až 8 minut). Grilovaný patizon dáme do mísy a dobře osolíme a opepříme. Zakápneme olivovým olejem a trochou citronové šťávy. Vmícháme petržel a necháme chvíli odležet.

Připravené klobásky grilujeme na středním žáru z obou stran (dohromady asi 10 až 12 minut). Poté je podáváme společně s grilovaným patizonem.

20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vinna klobása
600 g
patizon
1 ks
čerstvá listová petržel
2 hrst
olivový olej
2 lžíce
sul, pepř, citron
PŘIMĚŘENĚ špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Luu2
Luu2 14. 2. 2021

bezva

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 12. 2. 2021

super

Odpovědět
benca
benca 14. 12. 2020

fajnotka

Odpovědět
sipeji
sipeji 14. 12. 2020

Hned bych si dala

Odpovědět
lemur
lemur 14. 12. 2020

Vypadá to krásně.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
97 364
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.