Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o.
Vloženo 14. 9. 2017
Líbí se mi
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o.
Vloženo 14. 9. 2017
Líbí se mi
Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Extrémně jednoduchý a výborný cibulový koláč - pokud čekáte návštěvu a máte 20 minut na přípravu pohoštění, je tento rychlý recept ideálním řešením.

Cibuli pokrájíme na měsíčky a orestujeme do zavadnutí na olivovém oleji. Necháme zchladnout, poklademe na rozválené listové těsto, ozdobíme ančovičkami a olivami, pokapeme olejem a pečeme v troubě na 180 stupňů asi 15 minut
 
Výborně chutná teplý i za studena. Dobrou chuť!

5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Vypadá báječně

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 17. 8. 2018

mňam

Odpovědět
vendilka3
vendilka3 16. 9. 2017

Odpovědět
Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o. 16. 9. 2017

dekuji za krasne komenty

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
2 922
testovaných produktů
86 965
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.