Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o.
Vloženo 14. 9. 2017
Líbí se mi
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o.
Vloženo 14. 9. 2017
Líbí se mi
Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Extrémně jednoduchý a výborný cibulový koláč - pokud čekáte návštěvu a máte 20 minut na přípravu pohoštění, je tento rychlý recept ideálním řešením.

Cibuli pokrájíme na měsíčky a orestujeme do zavadnutí na olivovém oleji. Necháme zchladnout, poklademe na rozválené listové těsto, ozdobíme ančovičkami a olivami, pokapeme olejem a pečeme v troubě na 180 stupňů asi 15 minut
 
Výborně chutná teplý i za studena. Dobrou chuť!

5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Vypadá báječně

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 17. 8. 2018

mňam

Odpovědět
vendilka3
vendilka3 16. 9. 2017

Odpovědět
Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o. 16. 9. 2017

dekuji za krasne komenty

Odpovědět
lemur
lemur 16. 9. 2017

Vyzkouším, vypadá pěkně.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
86 070
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.