Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o.
Vloženo 14. 9. 2017
Líbí se mi
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Kristina|ŽENA s.r.o.
Kristina|ŽENA s.r.o.
Vloženo 14. 9. 2017
Líbí se mi
Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena
5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Extrémně jednoduchý a výborný cibulový koláč - pokud čekáte návštěvu a máte 20 minut na přípravu pohoštění, je tento rychlý recept ideálním řešením.

Cibuli pokrájíme na měsíčky a orestujeme do zavadnutí na olivovém oleji. Necháme zchladnout, poklademe na rozválené listové těsto, ozdobíme ančovičkami a olivami, pokapeme olejem a pečeme v troubě na 180 stupňů asi 15 minut
 
Výborně chutná teplý i za studena. Dobrou chuť!

5 min.
Příprava
20 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
listové těsto (balení)
1 ks
ančovičky v oleji
1 ks
černé olivy
1 hrnek
cibule
5 ks
olivový olej
2 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 15. 5. 2020

velice zajímavé

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 14. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším vypadá to dobře

Odpovědět
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Vypadá báječně

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 17. 8. 2018

mňam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 402
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.