Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 6. 10. 2019
Líbí se mi
20 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
uzené maso
200-250 g
kyselé zelí
500 g
gnocchi
500 g
sádlo
1 lžíce
cibule
1 ks
kmín
dle chuti ks
sůl a pepř
dle chuti ks
med nebo cukr
dle chuti ks
vývar nebo voda
dle potřeby ks

Eintopf jinak

madlenka
madlenka
Vloženo 6. 10. 2019
Líbí se mi
Eintopf jinak
20 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
uzené maso
200-250 g
kyselé zelí
500 g
gnocchi
500 g
sádlo
1 lžíce
cibule
1 ks
kmín
dle chuti ks
sůl a pepř
dle chuti ks
med nebo cukr
dle chuti ks
vývar nebo voda
dle potřeby ks

Eintopf jinak

200-250 g uzeného masa (krkovice, plec)
500 g kysaného zelí
balení gnocchi (500 g)
lžíce sádla
1 cibule
kmín
sůl
pepř
med nebo cukr
vývar nebo voda

 

 

 

  1. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a na větší kousky nakrájené uzené maso. Přidáme okapané a překrájené zelí. Podlijeme vývarem, okořeníme a dusíme téměř doměkka.

  2. Když je zelí skoro měkké, přisypeme neuvařené gnocchi a přilijeme trochu vývaru. Vývar přiléváme postupně, než gnocchi změkne. Netrvá to dlouho, jen pár minut.

  3. Neustále promícháváme. Gnocchi zelí pěkně zahustí. Hustotu upravujeme vývarem. Nakonec dochutíme a osladíme, podle kyselosti zelí. Použila jsem med. Můžeme podávat.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
hudlenka
hudlenka 12. 10. 2019

zajímavé, hned bych se do toho pustila

Odpovědět
dagmara12
dagmara12 8. 10. 2019

hned bych si dala

Odpovědět
lemur
lemur 7. 10. 2019

Vyzkouším.

Odpovědět
Majina
Majina 6. 10. 2019

zaujímavá kombinácia

Odpovědět
MajkaM
MajkaM 6. 10. 2019

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 691
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.