Domácí rybí prsty

Vytisknout recept
  1. Omytou rybu nakrájejte na špalíčky, osolte, pokapejte citrónovou šťávou a  nechte 10 minut odpočívat v chladu.
  2. Špalíčky obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance smíchané s bylinkami.
  3. Smažte dozlatova na rozpáleném oleji.
  4. Podávejte s bramborem nebo bramborovou kaší.
 
TIP! Na smažení doporučujeme použít olej z bílého máku z Olejového mlýna Petraveč. Má značku Klasa a ryba na něm usmažená vám budu chutnat ještě o trochu víc.
500g - filet candáta
2ks - vejce
1ks - citron
ks - hladká mouka na obalení
ks - strouhanka na obalení
1lžička - sušená pažitka
1lžička - sušený tymián
ks - sůl
ks - olej
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account