Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
filet candáta
500 g
vejce
2 ks
citron
1 ks
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
sušená pažitka
1 lžička
sušený tymián
1 lžička
sůl
olej

Domácí rybí prsty

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
Domácí rybí prsty
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
filet candáta
500 g
vejce
2 ks
citron
1 ks
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
sušená pažitka
1 lžička
sušený tymián
1 lžička
sůl
olej

Domácí rybí prsty

  1. Omytou rybu nakrájejte na špalíčky, osolte, pokapejte citrónovou šťávou a  nechte 10 minut odpočívat v chladu.
  2. Špalíčky obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance smíchané s bylinkami.
  3. Smažte dozlatova na rozpáleném oleji.
  4. Podávejte s bramborem nebo bramborovou kaší.

 

TIP! Na smažení doporučujeme použít olej z bílého máku z Olejového mlýna Petraveč. Má značku Klasa a ryba na něm usmažená vám budu chutnat ještě o trochu víc.

15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
filet candáta
500 g
vejce
2 ks
citron
1 ks
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
sušená pažitka
1 lžička
sušený tymián
1 lžička
sůl
olej

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 19. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 11. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 21. 4. 2020

mňamka

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 8. 1. 2020

zajímavé

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 23. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 978
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.