Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
filet candáta
500 g
vejce
2 ks
citron
1 ks
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
sušená pažitka
1 lžička
sušený tymián
1 lžička
sůl
olej

Domácí rybí prsty

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
Domácí rybí prsty
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
filet candáta
500 g
vejce
2 ks
citron
1 ks
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
sušená pažitka
1 lžička
sušený tymián
1 lžička
sůl
olej

Domácí rybí prsty

  1. Omytou rybu nakrájejte na špalíčky, osolte, pokapejte citrónovou šťávou a  nechte 10 minut odpočívat v chladu.
  2. Špalíčky obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance smíchané s bylinkami.
  3. Smažte dozlatova na rozpáleném oleji.
  4. Podávejte s bramborem nebo bramborovou kaší.

 

TIP! Na smažení doporučujeme použít olej z bílého máku z Olejového mlýna Petraveč. Má značku Klasa a ryba na něm usmažená vám budu chutnat ještě o trochu víc.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 18. 9. 2019

Dobrý nápad děti mají rybí prsty rádi

Odpovědět
avatar
Anna Csanádiová 14. 8. 2019

Odpovědět
Majina
Majina 8. 8. 2019

rybie prsty sú chutné.

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 7. 8. 2019

Odpovědět
beata0063
beata0063 7. 8. 2019

určite chutia výborne

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 719
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.