Cuketová omáčka, možno aj zavariť

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 1 ks Cuketa
  • 2 ks Paprika
  • 4 ks Cibule
  • 1,5 dcl Kečup
  • 1 ks Rajský protlak - velký
  • 3 lžíce Sójová omáčka
  • 3 lžíce Worčestrová omáčka
  • 5 stroužek Česnek
  • Sůl, pepř

Instrukce

  • Cuketu rozrežeme, ak je treba vyberieme semienka a nakrájame na malé kocky. Na oleji osmažíme do sklovita cibuľu, pridáme cesnak na plátky a papriku nakrájanú na kocky. Pridáme cuketu a dusíme prikryté za občasného premiešania do mäkka. Pridáme pretlak, kečup, sójovku a worcester, dochutíme soľou a korením a podusíme ešte pár minút. Podávame s cestovinami alebo k mäsu.
     
    Alebo urobíme naraz z 2-3 dávok a zavaríme do pohárov. Tak budeme mať nachystanú omáčku na cestoviny alebo k mäsu hocikedy, stačí prehriať alebo pridať k udusenému mäsu 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account