Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

benca
benca
Vloženo 7. 12. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cestoviny
300 g
olej
2 lžíce
cibula vacsia
1 ks
hriby alebo sampiony
200 g
sunka
250 g
smotana
0,25 l
niva
150 g
mlete cierne korenie
1 špetka
sol
1 špetka

Cestoviny so smotanou, nivou a cesnakom

benca
benca
Vloženo 7. 12. 2020
Líbí se mi
Cestoviny so smotanou, nivou a cesnakom
10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cestoviny
300 g
olej
2 lžíce
cibula vacsia
1 ks
hriby alebo sampiony
200 g
sunka
250 g
smotana
0,25 l
niva
150 g
mlete cierne korenie
1 špetka
sol
1 špetka

Cestoviny so smotanou, nivou a cesnakom

Najskor uvarime cestoviny podla navodu na obale. Nakrajanú cibulu spenime, opecieme sunku s ocistenymi a nakrajanymi hubami a zalejeme smotanou. Osolime, okorenime a nechame kratko povarit. Zmiesame s uvarenymi scedenymi cestovinami a pridame rozdrobenú nivu. Kratko v trube zapecieme. Moze sa podavat hned po zapeceni.

10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cestoviny
300 g
olej
2 lžíce
cibula vacsia
1 ks
hriby alebo sampiony
200 g
sunka
250 g
smotana
0,25 l
niva
150 g
mlete cierne korenie
1 špetka
sol
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Luu2
Luu2 14. 2. 2021

mňam

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 13. 2. 2021

skvělé jídlo

Odpovědět
dasenaK
dasenaK 8. 12. 2020

Dělávám, ale bez smetany

Odpovědět
lemur
lemur 8. 12. 2020

Moc dobré. Také někdy udělám.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 7. 12. 2020

mňam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
102 652
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.