Celerové chipsy a nivovo-česnekovým dipem

Vytisknout recept
CHIPSY
Z celeru nakrájíme tenke plátky cca 3 mm, které naložíme do oleje ve kterém máme mletou papriku, kari.
Chipsy vyskládáme na plech s pečícím papírem a pečeme v troubě do zlatova.
DIP
V zakysané smetaně rozmixujeme nivu a přidáme česnek. Já použila doma dělaný česnek v soli.
 
Podáváme s nakrájenou paprikou. K dipu můžeme také podávat např. na proužky nakrájený řapikatý celer.
 
Přeji dobrou chuť *heart*
1/2ks - Celer - bulva
100g - Niva
ks - česnek dle chuti
200ml - Zakysaná smetana
ks - olej dle potřeby
2ks - červená paprika
ks - kari, mletá paprika dle potřeby
ks - a chuť do práce 🙂
příprava - 20
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Zdeňka Zajíčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account