Bulgurové placky

Vytisknout recept
Bulgur si uvaříme podle návodu a nechám ho vychladnout. Mezitím si očistím pórek a nakrájím ho na tenká drobná půl kolečka. Oloupaný česnek si pak prolisuju lisem na česnek, nastrouhám si sýr a slaninu nakrájím na drobné kostičky. 

Připravím si mísu, ve které promíchám vychladlý bulgur společně s pórkem, slaninou, sýrem, moukou a vejci. 
Směs si také okořením, osolím, opepřím přidám česnek a vše propracuji v hustější těsto. 
Tvoříme z něj poté placičky, obdobně jako bramboráky a smažíme na GreenPan pánvi, která má speciálně upravený povrch, proti připalování a navíc z ní neunikají žádné toxické látky. 
Hotové placičky můžeme ihned podávat.
Přeji všem dobrou chuť.
4stroužek - Česnek
3ks - Vejce
1ks - Pórek
100g - Gouda
100g - Slanina
200g - Bulgur
3lžíce - Hladká mouka
ks - Olej na smažení
ks - Sůl dle chuti
ks - Pepř dle chuti
příprava - 20
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila FilipMatějka

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account